Ahoj a dekuji za trpelivou odpoved.
to Designer: prave, ze podle te tabulky vyse se to uz plati nejen podle osoba/den, ale take dle velikosti lode
to Libor: "bila karta" v zivote jsem neslysel

- mozna, ze jsem to mel - jak jsem psal, tak vzdy jsem musel na kapitanatu zaplatit k vinete spoustu dalsich poplatku, ktere jsem neresil. V marine mi nic nedali.
Zkousel jsem vyhledavani bila karta a tvuj nick, ale nic mi to nevyhodilo - moc mi to vyhledavani tady nefunguje (?) - muzes pls dat link, kde jsi to uz popisoval?
Zatim mi z toho vyplyva, ze pokud mam lod 12-15m, tak musim na kapitanatu na rok k vinete a dalsim poplatkum za majaky zaplatit jeste 1.500,- kuna lazenskeho poplatku - dostanu vinetu + dalsi nalepku, kterou si s pychou a radosti v srdci vylepim na stezen.
pochopil jsem to spravne?
Kdokoliv dalsi z crewlistu si musi zaplatit svuj poplatek - to se zase neco vylepi na stezen??

still don't follow
na lod nejcasteji jezdim se svou pritlekyni - tj. zaplatim bud 2x 1500,- kuna na rok a to vylepim na stezen ...
zacnu byt asi posedly steznem a vylepovanim ..
btw tech 1.500,- Kuna za jednoho cloveka na rok mi prijde trochu moc - a to uz jsem myslel, ze jsem se s chorvatskym pristupem vnitrne srovnal
-pux