Po zrale uvaze jsem oslovil admina(y) s prosbou o pomoc. Bylo mi umozneno pridat prispevek a tak touto formou zadam o pomoc vymenou za prijemne straveny kousek zimy ve stale jeste tropickem raji....
Zdravim Pepo, Vilmo, Libore....vsichni z teamu....
Pred casem jsem se prihlasil na vas web a cerpal z nej info.....coz je asi smysl ....nicmene jak se muzes docist koupil jsem projekt od Sevensona na Vacationer a mam problem se stavbou. Ani ne tak technicky, jako spis personalni..... Po roce se mi podarilo na Sey dostat v podstate veskery zakladni material potrebny k realizaci, ale..... ziju tu sam s dcerkou, k tomu musim sem tam pracovat a na vlastni stavbu nezbyva mnoho casu ani sil. Navic jsem zjistil, ze v jednom cloveku to realizovat nelze. Je to velke a tezke..... zminil jsem se ze jsem i malinko linej? pohodlnej?....

Druhy hacek je, a tam bych te poprosil o posouzeni, zda je to vubec vhodne a realne..... Moje predstava je, ze by si nekdo koupil letenku a ja mu poslu pozvani. To staci....mozna nejake kapesne? Nejsem schopen platit "vyplatu", ale muze bydlet a stravovat se u me doma. Samozrejme nejsem zadny ras....nejaky ten vylet...povyrazeni....to umim.... ale slibovat zkratka nechci. Videl bych to jako krasne straveny kousek zimy. Mas na to nejaky nazor? Diky moc za reakci, at jiz jokoukoliv....J.
Vkladam to sem pri plnnem vedomi a s duverou ve zdravy rozum pripadneho zajemce.... Podotykam, ze nehledam zadneho profi truhlare, tesare ci jineho odbornika. Stavba opravdu neni technicky narocna. Staci mi kdokoli kdo ma cas a chut neco delat. Samozrejme umet vzit do ruky hoblik, pilku...je vice nez prinosna. Ovsesem ta chut a fortel je nezbytna. Vek, stav ani pohlavi nerozhoduje..... Diky za pripadny zajem popr. dobre minenou radu ci nasmerovani.
Zdravim do CZ....J.
Kontakt pres SZ nebo +248 2 569099